Prøv en gratis CMS og Webshop demo
Support telefonnummer
Ring 70 27 34 55

Hvordan kan jeg styre placeringen af et billede i en tekst?

 
Svar:
Opdateret den 29-06-10 13:28Print side

Hvis du sætter billeder ind på en side via editoren er der flere måder du kan styre placeringen af billedet på. Ønsker du f.eks. at et billede skal placeres inde i teksten, så teksten "flyder" rundt om billedet, skal du gøre følgende:

Du starter med at indsætte et billede på side hvor du har skrevet noget tekst, f.eks. i starten af det første afsnit. Når det er indsat skal du klikke på det (så det bliver markeret som vist nedenstående eksempel), dernæst skal klikke på for at åbne billedarkivet.

Hvis du f.eks. ønsker at placere billedet til venstre i teksten, skal du i dropdown-menuen "Justering" vælge "Venstre". Der flere andre muligheder, men venstre- og højrejustering er de meste brugte. Dernæst kan du evt. indtaste hvor mange pixel der skal være fra billedet og til teksten, således at der kommer lidt luft rundt om billedet. Skriv f.eks. 20 i feltet "Højre" og 10 i feltet "Nederst". Nederst i popup-vinduet er det et eksempel på hvad dine valg betyder for placeringen af billedet. Når du er færdig klikker du på "Gem".

Det giver følgende resultat:


Tilbage
Leverandør af EasyPage CMS - PK Data Network ApS - Baldersbuen 15 F, 1. tv - 2640 Hedehusene - Telefon: +45 7027 3456 - e-mail: info@easypage.dk