Prøv en gratis CMS og Webshop demo
Support telefonnummer
Ring 70 27 34 55

Hvordan jeg aktivere tilmelding på aktiviteterne?

 
Svar:
Opdateret den 30-06-10 13:48Print side

Du har mulighed for at brugerne kan tilmelde sig aktiviteter du har oprettet i kalendermodulet ved at sætte hak i checkboksen "Mulighed for tilmelding" på kalendersiden i administrationen.

På aktiviteten vil der komme et link til en tilmeldingsside:

Når du har aktiveret tilmelding får du en række tilvalgsmuligheder:

  • Hvad er tilmeldingsfristen?
  • Hvad er afmeldingsfristen?
  • Hvor mange kan tilmeldes aktiviteten?
  • Er tilmeldingen kun for udvalgte brugere?
  • Må en bruger tilmelde flere personer?
  • Skal tilmeldingerne vises online på kalendersiden (der kan vises navn, firma og/eller kundenummer)

Hvis ønsker at det kun er bestemte brugergrupper der må tilmelde sig aktiviteten skal du sætte hak i checkboksen "Tilmelding kun for udvalgte brugere". Derefter får du mulighed for at udpege de brugergrupper, hvorfra brugerne skal kunne tilmelde sig.

Uanset om der er aktiviteten er åben for alle eller ej, så kræver det at brugeren har et login på hjemmesiden før vedkommende kan tilmelde sig. For de brugere der ikke allerede er registreret i systemet vil der via tilmeldingssiden i på aktivitetssiden være et link til en brugeroprettelsesformular. Hvilke oplysninger der skal indtastes i formularen kan bestemmes i på den enkelte aktivitet (se valgmulighederne til højre for "Mulighed for tilmelding". Nye brugere kan umiddelbart efter registreringen tilmelde sig aktiviteten.

Hvis der allerede findes en login-boks andet sted på hjemmesiden, vil login-boksen på tilmeldingssiden ikke være synlig.

Når brugeren har logget ind vil vedkommende se følgende tilmeldingsside (hvis brugeren har ret til at tilmelde sig):

Hvis du har aktiveret at den enkelte bruger gerne må tilmelde flere personer, så vil ovenstående tilmeldingsside yderligere indeholde et indtastningsfelt mere, hvor brugeren kan skrive det antal personer der skal tilmeldes. Der vil også være en tekst der forklarer at brugeren skal tilføje navnene på de ekstra personer i besked-feltet.

Efter tilmelding vil der blive sendt en mail til både bruger og administrator. Alle tilmeldinger kan ses i kalendermodulet ved at klikke på knappen "Vis tilmeldinger" nederst på den enkelte aktivitetside.

På tilmeldingslisten er der mulighed for at slette tilmeldinger, rette antal og besked. Du kan envidere eksportere tilmeldingerne til en excel-fil. Excel-filen vil indeholde flere oplysninger om de enkelte brugere end der er vist i ovenstående eksempel.


Tilbage
Leverandør af EasyPage CMS - PK Data Network ApS - Baldersbuen 15 F, 1. tv - 2640 Hedehusene - Telefon: +45 7027 3456 - e-mail: info@easypage.dk