Prøv en gratis CMS og Webshop demo
Support telefonnummer
Ring 70 27 34 55

Hvordan kan jeg lave et link på et billede, der åbner samme billede i stort format?

 
Svar:
Opdateret den 12-05-11 15:11Print side

Du kan nemt indsætte et link på et billede, der kan åbne et popup-vindue indholdende en større udgave af billedet.

Start med at uploade 2 størrelser af et billede - et lille billede og et i stor format.

Dernæst åbner du en side med editor. I editoren placerer du først det mindste billede. Når det er indsat klikker du på billedet, så det markeres. Derefter klikker du på arkiv-knappen i editoren . Når arkivet er åbnet klikker du på "Billeder" i topmenuen og finder dernæst det store billede du gerne vil linke til. Når du har fundet billedet i arkivet klikker du på linket "Indsæt som popup" nederst i billedelementet. Arkivet lukker og der er nu lavet et linkt på det lille billede.

Desværre ville alle billeder med et link have en ramme, men den kan du fjerne ved at klikke på det lille billede igen. I arkivet trykker du på knappen "Rammer" og derefter får du mulighed ændre/fjerne rammen.

Klik på OK, når du har bestemt hvordan rammen skal se ud. Du kan også på det aktive billede i arkivet lave et ALT-tekst. Denne tekst vil blive vist når brugeren holder musen over det lille billede. Skriv f.eks. "Klik her for at se billedet i stort format".

Klik på Gem i arkivet og gem indholdet i editoren. Der er nu indsat et link på det lille billeder som åbner et popup-vindue med et større udgave af samme billede.


Tilbage
Leverandør af EasyPage CMS - PK Data Network ApS - Baldersbuen 15 F, 1. tv - 2640 Hedehusene - Telefon: +45 7027 3456 - e-mail: info@easypage.dk