Prøv en gratis CMS og Webshop demo
Support telefonnummer
Ring 70 27 34 55

Hvordan retter jeg en sides egenskaber?

 
Svar:
Opdateret den 22-06-10 14:10Print side

Du kan rette en sides egenskaber ved først at klikke på den side/menupunkt du ønsker at ændre. Dernæst klikker du på knappen "Ret side", hvilket åbner et popup-vindue.

I popup-vinduet har du forskellige muligheder for at ændre sidens egenskaber mv.

Faneblad - Basis

På fanebladet "Basis" kan du bl.a. ændre siden navn, titel (vises i toppen af browseren) der er kun gælder for denne side.

Du har også adgang til at ændre visning og indholdet i venstre- og højre panel ved at klikke på knapperne "Ret". Du har også mulighed for at ændre indholdet i top- og bundcelle, hvis du ønsker at det på den aktuelle side skal være anderledes end i den valgte skabelon (standardopsætningen).

Faneblad - Design

Under dette faneblad kan du indsætte grafiske elementer i de forskellige områder i den valgte skabelon. Så hvis du indsætter et topbanner her, så vil det blive vist på den aktuelle side i stedet for det der er valgt standardopsætningen.

Faneblad - Rettigheder

Under dette faneblad kan du spærre adgangen til den aktuelle side, så du den kun kan ses af brugere der er medlem af de grupper du vælger her. Bemærk at du skal aktivere spærring af sider i brugerstyringsmodulet før at det virker.

Faneblad - Standardindhold

Under dette faneblad kan du indsætte standardindhold, der er oprettet under Sider --> Skabeloner --> Standardindhold. Det kan f.eks. være en sidemenu, du gerne vil indsætte i venstre panel hver gang du opretter en ny side. Samme mulighed har du hvis du retter en sides egenskaber.

Faneblad - Metakoder

Under dette faneblad kan du indsætte nøgleord og beskrivelse som passer til den aktuelle side. Hvis der er indsat tekster her vil de blive synlige for søgemaskinerne i stedet for de generelle nøgeord og beskrivelse der er angivet andet sted i EasyPage (Sider --> Website info).


Tilbage
Leverandør af EasyPage CMS - PK Data Network ApS - Baldersbuen 15 F, 1. tv - 2640 Hedehusene - Telefon: +45 7027 3456 - e-mail: info@easypage.dk