Prøv en gratis CMS og Webshop demo
Support telefonnummer
Ring 70 27 34 55

Hvordan sætter jeg brugerrettigheder på en fil?

 
Svar:
Opdateret den 24-06-10 16:53Print side

Hvis du har et dokument du gerne vil lægge ud på hjemmesiden og som du kun vil have at bestemme brugere må kunne åbne, så skal du aktivere rettighedsstyring på den mappe i arkivet hvor dokumentet er placeret. Det gør du ved at sætte hak i "Spær offentlig adgang til dokumenter" og klikke på "Gem". Mappen i menuen til venstre vil få en lille hængelås, hvilket angiver at der er rettighedstyring på denne mappe-

Dernæst skal du klikke på knappen "Rettigheder", hvilket åbner mulighed for at du kan udvælge de brugergrupper der må kunne downloade/åbne dokumentet. Bemærk! Hvis du ikke har udvalgt nogen brugergrupper vil filen stadig være offentlig tilgængelig.

Når der er udvalgt brugergrupper, vil brugere der ikke har de nødvendige rettigheder blive mødt at en fejlbesked når de førsger at åbne dokumentet på hjemmesiden (403 Access Forbidden - Du har ikke de nødvendige rettigheder til at kunne downloade denne fil).

Hvis du allerede har nogle links til nogle dokumenter i mappe som tidligere har været offentlig tilgængelig skal du opdatere disse links, hvis du senere ønsker at sætte spærring på mappen.


Tilbage
Leverandør af EasyPage CMS - PK Data Network ApS - Baldersbuen 15 F, 1. tv - 2640 Hedehusene - Telefon: +45 7027 3456 - e-mail: info@easypage.dk