Prøv en gratis CMS og Webshop demo
Seneste nyt
4. jun. 2015
Søgemaskinevenlige URL’er og Google Shopping
EasyPage er klar i version 5.0. Opdateringen indeholder mange udvidelser og forbedringer, bl.a. muli...

EasyPage er klar i version 4.11

Opdateringen indeholder nyheder og forbedringer i webshoppen (bl.a. mobil version), mailinglistemodulet, forhandlermodulet samt i administrationsmodulet.
 
13. maj 2013
 

Webshop modul


Mobil version:

Et stigende antal af dem der handler på nettet, benytter deres smartphone eller anden mobil enhed når de surfer.

Vidste du, at hver gang du har 10 besøg i din webshop, så kommer 3 af dem fra en mobil enhed? - ca. 66% besøgende kommer fra en PC, 18% kommer fra en Ipad og de sidste 16% kommer fra øvrige mobile enheder end Ipad.

Mange af dem der besøger en webshop fra en mobil enhed gennemfører dog ikke et køb. En af årsagerne til det er, at fleste webshops ikke vises ordenligt og overskueligt på disse platforme. Konverteringsraten er ca. det halve i forhold til de salg der sker fra en PC. Ipad klarer sig bedst blandt de mobile enheder, mens de mange besøg fra Iphone ligger meget lavt i konverteringsrate.

I EasyPage Webshop er det nu muligt at tilkøbe et mobilmodul, hvilket sørger for at brugerne får vist en speciel version af webshoppen, der er tilpasset og designet til den lille skærmstørrelse på smartphones.

Ring til os 70273456, hvis du har spørgsmål til det nye modul.


Forbedret checkout:

I den nye version er der lavet en mulighed for at vise checkout-trin således, at kunderne nemt kan se hvor langt de er i købsprocessen. Disse checkout-trin, såsom varekurv, kundeoplysninger, leverings- og betalingsform, godkend samt betaling, kan enten vises i toppen eller i højre/venstre panel.

Der er ligeledes mulighed for at indsætte separat indhold i venstre/højre panel i checkout-processen, f.eks. kundeservice information samt link til salgsbetingelser mv.


Quickpay:

Der er tilføjet nye korttyper i Quickpay integrationen. Der er bl.a. mulighed for at vælge typen ”creditcard”, hvilket betyder, at kunden ikke skal vælge hvilken korttype vedkommende ønsker at betale med inden der indtastes kortoplysninger. Tilladte korttyper, vises blot i betalingsvinduet. Dette kan give bedre konverteringsrate ifølge Quickpay.


Diverse forbedringer i webshoppen:

  • Optimering af rabatmodul, hvilket bl.a. omfatter muligheden for at oprette pakkeprodukter, hvori antallet af de enkelte varer kan være højere end 1 stk.
  • Forbedret kontrol af lagerantal på de enkelte varer, når lagerstyring er aktiveret, både når de lægges i varekurven og når der fortsættes til checkout.
  • Ny producentmenu element. Producenterne/mærkerne kan nu vises i en ny menu, der f.eks. kan indsættes i venstre eller højre panel.
  • I det udvidede vareopdateringsmodul kan gamle data nu slettes.
  • Mulighed for se alle billeder der er tilknyttet en vare (ses ved at klikke på lup-ikonet på varekortet i administrationen).
  • Opdatering af integration til e-conomic (API version 1.4.8.2).

 

Mailingliste modul


I mailinglistemodulet har vi optimeret processen vedr. oprettelse, test og udsendelse af nyhedsbreve.

Det er endvidere lavet en mulighed for at spore hvor mange modtagere, der åbner et udsendt nyhedsbrev, hvilket kan aflæses på det enkelte nyhedsbrev i administrationen. Her kan det også ses hvor mange det er udsendt til.

For at måle effekten af de enkelte nyhedsbrev, der f.eks. opfordrer til salg i en webshop, så har vi lavet en integration til Google Analytics således, at de enkelte nyhedsbreve kan ses under Kampagnetrafik og derved kan nyhedsbrevene analyseres i forhold til f.eks. salg mv.


Forhandler modul


Det er nu muligt at vise forhandlere på et Google kort. Adresse koordinater kan nu, via brugerstyringsmodulet, indtastes på de enkelte brugere i EasyPage, hvilket muliggør automatisk visning på Google-kortet. På kortet kan forhandlernes kontaktoplysninger ses ved at klikke på enkelte markeringer.

 

Generelt

Grundmodulet i EasyPage er forbedret på enkelte punkter:

  • Optimering af administrationsmodulet således, at det bedre kan anvendes i andre browsere end Internet Explorer, herunder mulighed for upload af flere billeder og dokumenter af gangen (undtagen i Safari browser i Windows version).
  • Ny menutype (mega dropdown-menu), hvor flere niveauer i en dropdown-menu kan vises på en overskuelig måde.
  • Ny menutype (treeview menu).


Er du klar til en opdatering?


Opdateringen af eksisterende EasyPage-løsninger foregår ikke automatisk. Hvis du ønsker at få opdateret din EasyPage-løsning, så bedes du kontakte os på 70273456. Opdateringen er selvfølgelig gratis. Evt. opsætning og tilpasning af nye moduler og funktioner sker dog efter nærmere aftale.


Tilbage
Leverandør af EasyPage CMS - PK Data Network ApS - Baldersbuen 15 F, 1. tv - 2640 Hedehusene - Telefon: +45 7027 3456 - e-mail: info@easypage.dk