Prøv en gratis CMS og Webshop demo
Seneste nyt
4. jun. 2015
Søgemaskinevenlige URL’er og Google Shopping
EasyPage er klar i version 5.0. Opdateringen indeholder mange udvidelser og forbedringer, bl.a. muli...

Søgemaskinevenlige URL’er og Google Shopping

EasyPage er klar i version 5.0. Opdateringen indeholder mange udvidelser og forbedringer, bl.a. mulighed for søgemaskinevenlige URL’er, nyt Google Shopping modul samt forbedret mobilversion.
 
4. juni 2015
 

Søgemaskinevenlige URL’er

Så er det langt om længe blevet muligt at køre med søgemaskinevenlige URL’er i EasyPage.

Hidtil har URL’er f.eks. set ud som i følgende eksempel:
http://www.ditdomæne.dk/default.asp?ID=2&show=vare&vareID=1234.

Med det nye modul kan URL’erne blive mere søgemaskine- og læsevenlige, f.eks.:
http://www.ditdomæne.dk/dit-eget-varenavn.

Dermed kan vigtige søgeord også optræde i URL’en og på den måde forbedre din hjemmesides placeringer i søgemaskinerne. Desuden vil links til din hjemmeside se pænere ud på de sociale medier, såsom Facebook mv.

Alle URL-navne dannes på baggrund af f.eks. sidenavn, varegruppenavn eller varenavn, men det er muligt at ændre hvert enkelt URL-navn.

I første omgang er der mulighed for søgemaskinevenlige URL’er på de normale sider i EasyPage samt i webshoppen (varegrupper, varer, checkout-sider m.fl.), nyhedsmodulet, kalendermodulet og mailinglistemodulet.

Kontakt os på 70273456 og hør nærmere om hvordan din hjemmeside kan konverteres, så den gør brug af søgemaskinevenlige URL’er.

Google Shopping

Google Shopping blev introduceret i Danmark i slutningen af 2013. Google Shopping er en udvidelse af Google Adwords, hvor du som annoncør har mulighed for at vise billedannoncer i Googles søgeresultater, hvilket giver større blikfang og synlighed end med de traditionelle Adwords-tekstannoncer. Mange oplever bedre konverteringsfrekvens i forhold til de almindelige Adwords-kampagner.

Med det nye modul i EasyPage bliver integrationen til Google let, idet dine varedata automatisk uploades, f.eks. 1 gang om dagen, hvilket sikrer, at dine Google Shopping annoncer altid er opdaterede.

Kontakt os på 70273456 og hør nærmere om fordelene i Google Shopping og mulighederne i det nye modul.

Modulpris: kr. 1.995 + serviceafgift: kr. 99 pr. md.


Eksempel på Google Shopping annoncer

Forbedret mobilversion

Den første udgave af mobilversionen blev introduceret i version 4.11 og den var kun i stand til at vise indhold fra webshoppen. Nu har vi forbedret mobilversionen, så den også er i stand til at vise almindelige sider, nyheder, tilmelding til nyhedsbrev og kontaktformularer.

Dermed kan din hjemmeside opnå bedre placeringer i bl.a. Googles søgemaskine, idet de i april 2015 ændrede deres søgealgoritmer således, at mobiloptimerede hjemmesider på sigt vil favoriseres i forhold til ikke-mobiloptimerede hjemmesider, når søgningen sker via en smartphone.

Navigationen i mobilversionen er også forbedret, da der er kommet en ny ”slide-in” menu, så brugeren altid har nemt ved at finde indhold på hjemmesiden. I den nye menu vises almindelige sider, varegrupper og mærker.

Varegruppemenuen på forsiden er også ændret, så brugeren kan klikke sig ned i underkategorierne af de enkelte varegrupper.

Billedvisningen i den nye mobilversion er ligeledes forbedret, så varebilleder og slideshows vises bedre, fordi billederne automatik skaleres til bredden af den enkelte smartphones skærm.

Det er også blevet muligt at indsætte en tekst på en varegruppe, der kort beskriver indholdet i den enkelte varegruppe.

Kontakt os på 70273456 og hør nærmere om mulighederne i den nye mobilversion.

Modulpris: kr. 2.995

    
Eksempel på ny ”slide-in”-menu i mobilversionen, der kommer frem når brugeren trykker på menuknappen.

Opdatering af editor

Editoren, der bruges i både grundmodulet og i mange tillægsmoduler, er blevet opdateret. Dermed skulle den nu fungere bedre i de nyeste browsere.

Nyt bokselement: Mærke/brand

I webshoppen kan du nu indsætte et nyt bokselement, der automatisk viser alle aktive mærker i en menu. Det gør det let for kunden at klikke sig frem til en oversigt over alle varer med et bestemt mærke.
 

Varegruppebeskrivelser

Det er nu muligt at indsætte mere tekst på de enkelte varegrupper i webshoppen. Nu kan der også vises en tekst i bunden af varegruppesiden efter varelisten.

 

Opdatering af EasyPage

Opdatering af eksisterende hjemmesider og webshops sker ikke automatisk, så kontakt os, hvis du ønsker at få opdateret din EasyPage. For at kunne opdatere EasyPage fra version 4.12 eller tidligere version, kræver det, at din hjemmeside flyttes til en ny server. Det betyder, at dit domæne (zonefil) skal opdateres med en ny IP-adresse.

På sigt skal alle EasyPage-kunder flyttes til nye servere. 

Opdateringen af EasyPage er gratis, men evt. opsætning af nye funktioner og moduler afregnes efter nærmere aftale.

Har du spørgsmål til ovenstående nyheder, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 70273456.

Alle priser er ekskl. moms.


Tilbage
Leverandør af EasyPage CMS - PK Data Network ApS - Baldersbuen 15 F, 1. tv - 2640 Hedehusene - Telefon: +45 7027 3456 - e-mail: info@easypage.dk