Prøv en gratis CMS og Webshop demo
Seneste nyt
4. jun. 2015
Søgemaskinevenlige URL’er og Google Shopping
EasyPage er klar i version 5.0. Opdateringen indeholder mange udvidelser og forbedringer, bl.a. muli...
Klar til E-handel?
Få en professionel shopløsning med både B2C- og B2B-handel samt integration til økonomisystem.

EasyPage CMS

Med EasyPage CMS får du mulighed for at administrere og vedligeholde din hjemmeside via et brugervenligt webbaseret administrationssystem. Du kan opdatere din hjemmeside hele døgnet, uanset hvor i verden du befinder, du skal blot have adgang til internetet.

Hvordan virker EasyPage CMS ?

EasyPage er modulopbygget system, der kan sammensættes efter behov og som fuldt ud kan dække behovet for den lille eller mellemstore virksomhed.

Kernen i EasyPage CMS indeholder en række basismoduler såsom administration, e-mail formular, HTML-editor (Word-lignende tekstbehandling) og webstatistik.

Som administrator vil du have adgang til alle funktioner i EasyPage, men normalt vil du kun have brug for at oprette nye sider, sætte tekster ind og uploade billeder/filer m.m.

Hjemmesidens grafik, design og layout er oftest klargjort af os, inden du får leveret din nye hjemmeside. Du skal derfor nøjes med at koncentrere dig om det centrale - nemlig indholdet. Men du kan også selv vælge at lave grafik og indsætte den i EasyPage.

Læs mere om funktionerne og mulighederne i EasyPage CMS her
Læs mere om hvilke moduler der er udviklet til systemet her

Hvorfor vælge EasyPage CMS ?

Når du vælger EasyPage får du altid en professional hjemmeside som du eller dine medarbejdere selv har mulighed for at vedligeholde. Da EasyPage er modulopbygget, så er det muligt at skræddersy lige præcis den hjemmeside, der passer til dine behov. Derved kan du holde udgifterne nede, men samtidig har du muligheden for at udvide løsningen med et eller flere moduler, hvis dine behov ændrer sig.

EasyPage er et dansk produkt, der konstant videreudvikles PK Data Network ApS. Det er ofte muligt at få programmeret specielle moduler, der kan opfylde netop dine individuelle krav, hvis de ikke allerede kan opfyldes af de eksisterende EasyPage-moduler.

Hvordan kommer jeg i gang med EasyPage CMS  ?

Du har selv mulighed, via online administrationen, at opbygge hele hjemmesiden med design og tekster. Vi kan tilbyde hjælp til alt vedr. EasyPage-løsningen - fra den indledende fase, hvor hjemmesidens struktur og indhold planlægges, til udabejdelse af et design og opsætning af tekster og billeder på hjemmesiden. Kort sagt - vi kan hjælpe dig hele vejen.

Kontakt os vedr. EasyPage CMS

Ring til os på 70273456 og få en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig med din hjemmeside.

Leverandør af EasyPage CMS - PK Data Network ApS - Baldersbuen 15 F, 1. tv - 2640 Hedehusene - Telefon: +45 7027 3456 - e-mail: info@easypage.dk