CMS og Webshop

Hjemmeside og webshop samlet i et system

EasyPage CMS

Med EasyPage CMS får du mulighed for at administrere og vedligeholde din hjemmeside via et brugervenligt webbaseret administrationssystem.

EasyPage Webshop

Ønsker du at drive din egen forretning på internettet, så er EasyPage Webshop det naturlige valg. Du får en professionel webshop og kan samtidig drage nytte af de mange værdifulde funktioner i EasyPage CMS, f.eks. ekstra sider, nyhedsmodul, udsendelse af nyhedsbreve og sms-beskeder, FAQ, blog, fotoalbummer og meget mere.


EasyPage CMS


Webshop til B2C- og/eller B2B-handel

EasyPage Webshop kan både håndtere B2C- og B2B-handel, hvilket muliggør styring af specielle kundepriser og rabatter. Ved hjælp af et nyudviklet rabatmodul, kan der også laves rabatkoder og gavekort, der kan indløses online i købsprocessen.

Webshop med integrationsmuligheder

Der er mulighed for integration til økonomisystem, integration vha. avanceret Webshop APIPost Danmark (Pacsoft Online), GLS samt Google Analytics med mulighed for e-handelssporing. Med EasyPage Webshop kan der foretages onlinebetalinger gennem Quickpay, DIBS og PayPal.

EasyPage CMS og Webshop videreudvikles løbende af PK Data Network, der er også er i stand til at yde hjælp og vejledning i hele processen - fra den indledende planlægning til den færdige webløsning går i luften.

» Se moduloversigt

» Har spørgsmål til vores CMS eller Webshop eller ønsker du at prøve en gratis demo i 30 dage?