EasyPage Webshop

EasyPage Webshop er en komplet e-handelsløsning, der dækker de flestes behov.

Start din egen webbutik

Med EasyPage Webshop får du en professionel danskudviklet shopløsning, der gør dig i stand til at sælge dine produkter via internettet 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

Nem administration af varer og ordrer

I EasyPage har vi gjort det nemt at vedligeholde varer og håndtere ordrer. Via online administrationsmodul kan alt indhold vedligeholdelses. Der er mulighed for integration til økonomisystem (e-conomic og Mamut Stellar Office) samt integration til andre systemer ved hjælp at EasyPage Webshop API. Vi har gjort det nemt at behandle de indkomne ordrer, da der også er mulighed for integration til både Post Danmark og GLS. Ved førstenævnte kan du printe pakkelabels direkte fra administrationsmodulet, mens sidstnævnte gør brug af GLS's eget værktøj.

Søgemaskinevenlig webshop

EasyPage er søgemaskinevenlig på rigtig mange punkter og det gør dig i stand til at ligge godt i eksempelvis Google's søgeresultater, der er den mest anvendte søgemaskine i Danmark. Du har i EasyPage Webshop mulighed for lave unikke titler, overskrifter, metanøgleord og metabeskrivelser på alle varegrupper og varer. Derudover er der mulighed for søgemaskinevenlige URL'er på f.eks. varegrupper og varer.

Hvad kan EasyPage Webshop ?

EasyPage Webshop kan rigtig mange ting. Der er mulighed for både B2C- og B2B-salg og shopløsningen kan opbygges i flere sprog, hvis du også vil sælge varer til udenlandske kunder. I en EasyPage-shopløsning er der også mulighed for at lave rabatter og gavekort, der via rabatkoder kan indløses i webshoppens varekurv.

Du kan envidere oprette forskellige kundegrupper, der tildeles egne priser og/eller giver adgang til særlige varer.

EasyPage webshop kan selvfølgelig integreres til Google Analytics, så du kan følge med i hvor mange der besøger din webbutik, men endnu vigtigere, se hvilke søgeord og medier, der resultaterer i salg, hvilket er uundværlig viden, hvis du f.eks. anvender Google Adwords.

Der er også mulighed for integration til Google Shopping, der er en udvidelse til Google Adwords, hvilket gør dig i stand til at vise billedannoncer i Googles søgeresultater.

EasyPage Webshop er samtidig også et CMS-system, så du har frie muligheder for at lave egne sider, artikler, nyheder, fotoalbummer, blog og meget meget mere.

Læs om funktionerne i EasyPage Webshop her

Kontakt os vedr. EasyPage Webshop

Ring til os på 70273456 og få en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig med din opstart af webshop eller hvordan du nemt kan skifte over til EasyPage Webshop. Du kan også bestille en gratis webshop demo her, så kan du i ro og mag prøve hvordan det er at arbejde i en EasyPage-shopløsning.