B2B Webshop

Udnyt fordelene ved online engros salg

E-handlen vokser støt og på det seneste har flere og flere virksomheder opdaget fordelene i at kunne sælge deres varer online til deres engros-kunder. En engros-kunde kan i ro og mag sidde og udvælge de varer de gerne vil købe, akkurat som de almindelige handlende i online butikkerne. De undgår at skulle udfylde bestillingslister og efterfølgende faxe, sende på e-mail eller indtelefonere deres ordrer. Og som sælger, undgår du indtastning af lange bestillinger i dit økonomi- og lagersystem, da der er mulighed for at udtrække data fra de indkomne ordrer.

Akkurat som almindelig B2C-salg i webshoppen, så er der selvfølgelig også mulighed for mersalg til dine engros-kunder. Du kan f.eks. anvende "relaterede varer", "andre har også købt" samt "mest solgte". Det er noget der kan mærkes på bundlinjen.

Salg til udenlandske kunder

En EasyPage Webshop kan internationaliseres, både hvad angår sprog, men også i forhold til moms, valuta, fragtgebyrer osv.

Afgiftstyring

I EasyPage Webshop er det muligt at håndtere afgifter på de enkelte varer, såsom miljøafgifter mv.

Kombiner B2C- og B2B Webshop

Mange virksomheder har valgt at kombinere salg til både B2C- og B2B-kunder. I EasyPage Webshop er der unikke muligheder for at lave prisgrupper, så der kan laves differentierede priser og rabatter på de enkelte varer eller oprettes rabatter på de enkelte varegrupper. Ved hjæp af login kan de forskellige godkendte virksomheder logge ind og se deres priser på de enkelte varer. Ydermere kan hver engros-kunde have deres eget udvalg af varer de må købe. De almindelige kunder i webshoppen kan handle på normal vis uden krav om at logge ind.

Læs om funktionerne i EasyPage Webshop her

Kontakt os vedr. EasyPage B2B Webshop

Ring til os på 70273456 og få en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig med din opstart af en B2B-webshop eller hvordan du nemt kan skifte over til EasyPage Webshop. Du kan også bestille en gratis webshop demo her, så kan du i ro og mag prøve hvordan det er at arbejde i en EasyPage-shopløsning.